Главная » 2015 » Январь » 21 »
Презентация услуг шиномонтажной мастерской "Бизнес Колесо" в Кривом Роге

Автосервіс «Бізнес-Колесо» (Україна, м. Кривий Ріг, Дніпровське шосе 17б ). Кривий Ріг пропонує найкращий автосервіс «Бізнес – Колесо»! Якщо Ви - грамотний власник своєї машини (а ми впевнені, що це саме так), то чудово знаєте, що підбір автозапчастин та заміна шин у зимову та літню пору року надзвичайно важлива, адже від цього залежить ваша безпека. Значить, якщо Ви у нас у гостях – настав час шукати необхідного постачальника для придбання шин, та автозапчастин. І зовсім не варто робити цей пошук, роз'їжджаючи по всьому місту, адже Кривий Ріг – місто немаленьке. Та й найкращих цін, ніж у нас, ви не знайдете! Тому що у нас є свої секрети та свої напрацювання, як утримувати ціни на шини та автозапчастини на поьрібному рівні. Не витрачайте свій дорогоцінний час дарма, адже в пошуках відповідної ціни і необхідної автозапчастини та розміру шин часто автолюбителі забувають про якість. Для нашої компанії одним із пріоритетних напрямів є саме продаж якісної продукції. Причина - у репутації, тому що ми на ринку надовго та всерйоз. До того ж не лише у м. Кривий Ріг, та й в Україні.
Автосервіс та інтернет магазин «Бізнес – Колесо» пропонує найкращий вибір шини та запчастин. А також ремонт ходовий та розвал-сходження. 
У січні 2013 року у нас у гостях була програма "Відомі люди На БІС!", яка зацікавилася нашою компанією "Бізнес-Колесо". Директор Андрій Миколайович Гетманенко відповідав на запитання журналіста та показував, як працюють фахівці майстерні, надаючи ті чи інші послуги клієнтам, які приїжджають.
Просмотров: 1577 |


Поделитесь этой информацией с друзьями: